L’entitat Apinas, protagonista de la propera Veu Solidària

81

És un goig per a tots els que fem possible cada setmana La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat anunciar-vos que l’entitat Apinas serà la protagonista de la propera edició, el Nadal d’aquest any, de “La Veu Solidària”, recollint així el testimoni de Càritas, beneficiària l’any passat de la col·laboració de molts comerços i empreses de la ciutat i comarca.

El desembre passat vam desenvolupar una iniciativa innovadora a casa nostra, “La Veu Solidària”, un monogràfic dedicat a les entitats sense ànim de lucre que ajuden als més necessitats. Té un afany il·lustratiu, divulgatiu i de captació de fons, explicant com funcionen, què fan, les seves il·lusions i dificultats i mirem de donar suport a les seves iniciatives.

Tots els diners que paguen els anunciants, deduïdes les despeses d’impressió, van íntegrament a l’entitat. La primera revista es va dedicar a Càritas Anoia-Segarra, molt vinculada a la comarca i amb una llarga trajectòria d’assistència social. I va ser un èxit ja que es van recaptar 9.100€. Esperem aquest any comptar també amb la col.laboració de tanta gent com llavors.

Monogràfic el proper Nadal

Aquest monogràfic, amb entrevistes a les diferents col·laboradors i treballadors, projectes, instal·lacions, etc. ha tingut el suport de molts anunciants, empreses, escoles, ajuntaments i diferents institucions que són part important en aquest projecte solidari, on també hi ha la fila 0, que és un número de compte corrent de l’entitat on s’hi poden ingressar directament diners.

“La Veu Solidària” és oberta a qualsevol iniciativa i només s’assegura que els diners es destinin a la finalitat de la campanya i que sigui portada de manera escrupolosa per persones acostumades a fer aquesta feina amb objectivitat, transparència i honestedat. Som solidaris i periodistes. I volem explicar qui hi ha darrere de cada institució, com s’organitza, com destinen els diners, i la feina que fan en l’ajut dels qui més ho necessiten. Vam anunciar aleshores que faríem una selecció i escoltaríem propostes per tal de poder arribar a tantes i tantes activitats com les que la ciutadania desenvolupa. Aquest any hem triat Apinas, que celebra el seu 50è aniversari.

Es tracta d’una entitat prou coneguda per als igualadins i anoiencs, de llarga trajectòria, que treballa per afavorir la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual o amb trastorns de desenvolupament i de les seves famílies a la comarca de l’Anoia. També fa tasques com la de facilitar l’atenció integral i personalitzada, afavorint la prevenció, la detecció precoç i inclusió social, actuant com entitat socialment responsable. Ha endegat projectes ocupacionals i és un projecte col·lectiu de responsabilitat social que ha unit usuaris dels centres i serveis que tenen en funcionament, les seves famílies i els professionals.

Si esteu interessats a col.laborar-hi, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de publicitat@veuanoia.cat- o trucant als telèfons 671 669 047 o 93 804 24 51. També, si voleu, podeu col.laborar directament enviant diners al compte ES09 2100 0001 0702 00298523 ref. La Veu Solidaria.