Anoia Turisme edita un nou mapa de la comarca amb tota la oferta turística

220

El Consell Comarcal de l’Anoia ha editat un nou mapa turístic de tota la comarca amb la voluntat d’actualitzar els recursos divulgatius i promocionar l’oferta turística del territori.

L’objectiu de la nova publicació és que el visitant i turista es pugui ubicar ràpidament i tenir coneixement dels principals atractius turístics de la comarca.

Aquesta nova eina de promoció té un format A3, i en una cara inclou el mapa geogràfic amb els diferents municipis i nuclis, les vies de comunicació i els diferents recursos turístics, i de l’altra la descripció dels principals atractius turístics.

El nou mapa, del que s’han fet 25.000 exemplars, es podrà trobar a les oficines de turisme, als Punts d’Informació Turística, als ajuntaments i a aquelles empreses del sector turístic que estiguin interessades a tenir el material per poder oferir als seus clients.

Aquesta publicació s’emmarca en l’aposta decidida pel turisme, com un dels motors econòmics de la comarca, que fa i treballa el Consell Comarcal de l’Anoia a través de la seva àrea de promoció comarcal i desenvolupament econòmic.