“Anoia, terra de castells” busca noves veus

659

Gravació d'àudios d'Anoi, terra de castells

El Consell Comarcal de l’Anoia està en plena producció de l’aplicació “Anoia, terra de castells”, que promocionarà tres rutes per les fortaleses de la comarca. Una d’aquestes rutes ja està finalitzada i ha comptat amb la participació d’una vintena de veus. Però ara calen més voluntaris per gravar els àudios de les altres dues rutes, que expliquen el recorregut a través de personatges històrics.

Gravació Anoia, Terra de CastellsAquelles persones interessades haurien de ser preferiblement de les poblacions que fan referència a les dues rutes que falten per produir: Castellfollit, Calonge, Calaf, St. Pere Sallavinera, els Prats de Rei, Rubió, Veciana, Jorba, Argençola i Sant Martí de Tous. És preferible que tinguin habilitats teatrals i bona locució, i malgrat que interessen persones de totes les edats, sobretot es busquen grans.

La sol·licitud de col·laboració amb “Anoia, terra de castells” es pot fer a través del correu electrònic turisme@anoia.cat.

“Anoia, terra de castells” és una iniciativa del Consell Comarcal de l’Anoia per a la promoció del territori a través de la posada en valor del patrimoni arquitectònic que suposen aquestes fortaleses.