L’Anoia pateix dos incendis en un dia, un a Santa Maria de Miralles i l’altre a Pujalt

450
Font: ADF Querol

Aquest dilluns al migdia, pocs minuts després de la una es va declarar un incendi a Santa Maria de Miralles, el foc es va iniciar al turó dels Segarresos. Cap allà s’hi van desplaçar una vintena de dotacions dels Bombers, de les quals 7 mitjans aèris i 5 terrestres de les ADF. Després de 4 hores els Bombers van donar per estabilitzat l’incendi, després d’haver cremat unes 2 hectàrees. Imatges de les feines d’extinció:

La possible causa de l’incendi, encara per confirmar, podria ser la caiguda d’un llamp dels molts que van caure ahir a la comarca de l’Anoia, com podeu veure en aquest mapa:

El segon incendi del dilluns, a Pujalt

Quan l’incendi de Miralles encara era ben viu, els bombers van rebre un altre avís d’incendi poc abans de les 3 del migdia a la zona de l’Astor, a Pujalt. En aquest cas hi van treballar  una vintena de dotacions dels Bombers, de les quals 5 aèries. També hi van donar suport vuit ADF de l’Anoia i de la Segarra, juntament amb els pagesos de la zona que els van ajudar llaurant els camps. Aquest incendi va cremar al voltant de 4 hectàrees de massa agrícola i forestal.

Fotos: ADF Anoia-Martí Senserrich