ANC, Súmate i El Foment condemnen els insults al Consell Comarcal però defensen el seu dret a “protestar enèrgicament”

152

L’ANC Anoia, Súmate i el Casal Popular El Foment han donat resposta al comunicat que ahir difonia el PSC Anoia denunciant insults als consellers comarcals durant el ple d’inici de mandat del Consell Comarcal. Davant aquestes afirmacions, les tres entitats volen aclarir que “no és norma ni manera d’actuar de cap d’aquestes tres institucions proferir insults i improperis a cap càrrec electe escollit democràticament pels ciutadans, sigui del partit que sigui”, i afegeixen que “en cap cas, va ser una actitud generalitzada dels concentrats i que els insults van venir de persones aïllades i de forma totalment espontània”. Les tres entitats aprofiten per condemnar els insults en totes les seves formes i molt especialment els de caire masclista.


Les entitats convocants de la manifestació aprofiten el comunicat per recordar que la manifestació tenia per objectiu “protestar enèrgicament” contra els pactes que han fet els partits independentistes “amb els repressors”.

El comunicat de l’ANC, Súmate i el Casal Popular El Foment acaba defensant que tenen tot el dret “d’expressar la seva opinió i que aquesta sigui crítica amb el mal fer dels polítics als quals vam donar els nostres vots i n’han fet un ús partidista només per assegurar-se una cadira”