Els alumnes de P5 de l’Emili Vallès fan un tastet de la tardor

24

A P5 s’ha treballat l’estació de la tardor amb l’objectiu de realitzar un tastet de tardor. Els propis alumnes han estat els encarregats de planificar, organitzar, elaborar els materials… Tot el necessari per compartir una tarda amb les famílies.

Entre tots es va anar decidint quins eren els aspectes que s’hauríen de tenir en compte per fer el tastet. A mesura que ho van decidir la mestra ho anotava en un mapa conceptual que feia de guia.

Va sorgir la idea de fer una petita representació a les famílies. Es va escollir recitar, entre tots, el poema de tardor que ens havíem inventat, la dita de setembre i octubre, cantar la cançó de la tardor i ballar la dansa de la castanyera.

emili-valles-tardor-treball-veuanoiaEntre tots van dissenyar i escriure les invitacions, també es va decorar la classe amb fulles, pinyes i branquetes que s’havíen recollit.i s’elaborà una manualitat d’un arbre.

Aquest procés que han viscut, amb molta motivació, ha permés treballar i aprendre molt sobre la tardor, treballada des de molts àmbits (entorn, lectoescriptura, numeració, plàstica, festes i tradicions…).