Els alumnes del Marquès de La Pobla fan un espectacle videomusical

12

Dins la programació d’activitats de cloenda d’aquest curs acadèmic, el passat 7 de juny 43 alumnes de sisè de primària de l’escola Marquès de la Pobla de Capellades van estrenar al teatre de la Lliga un espectacle videomusical titulat DIVERSITAT MUSICAL 2017 i amb cançons, interpretacions musicals, balls i diàlegs.

En dues sessions per a la resta de l’alumnat del centre i per als pares i mares, i al llarg de més d’una hora els joves intèrprets van representar diversos diàlegs a partir dels seus sentiments i pensaments, i tot fent un repàs de la seva trajectòria a l’escola al llarg d’uns quants anys. La feina del dia a dia a l’escola, el padrins de lectura, el treball compartit, els tallers, les festes tradicionals, la celebració aquest any del 20è aniversari de la colla de Capgrossos de Capellades, per a la qual van mostrar els capgrossos que els mateixos alumnes han confeccionat.

Sota la direcció del Jaume Sabater, professor de música i amb l’ajut de la Sussi i de l’Elisa, com a tutores de cada grup, els alumnes que estan a punt de deixar els estudis de primària van fer passar a tots els assistents una estona ben divertida i entranyable, amb implicació, optimisme i col·laboració. En definitiva, va ser una excel·lent cloenda del seu pas per la nostra escola.