Alumnes de l´INS. Joan Mercader participen a “The Fonix”

4

The Fonix és el Concurs d’anglès interescolar de Catalunya)

The Fonix és un concurs organitzat per International House i per la Fundació Catalana de l’Esplai. Compta amb el suport de la Secretaria General de Polítiques Educatives del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a activitat organitzada en el marc d’iniciatives socials d’accions d’entorn i d’activitats vers l’excel·lència i en el Pla d’impuls de la llengua anglesa als centres educatius catalans.

Aquesta iniciativa pretén complementar els plans de millora de la llengua anglesa als centres educatius de Catalunya i s’organitza amb la finalitat d’estimular i motivar l’aprenentatge d’aquest idioma, atesa la seva importància a la societat actual.

El concurs s’adreça a tots els alumnes de qualsevol centre educatiu de l’ensenyament reglat amb seu a Catalunya (exceptuant els centres estrangers la llengua vehicular dels quals sigui l’anglès). Consta de 3 fases: una fase local, que es realitza en els mateixos centres educatius; una fase territorial, en què es fa una prova amb els representants escollits pels centres agrupats per províncies (cada centre només pot presentar un alumne de cada nivell), i, finalment, una fase final, en què es realitza la darrera prova amb els guanyadors de cada territori.

El premis són estades de com a mínim 10 dies en un país de parla anglosaxona, colònies de dues setmanes a “English Summer Camps” de Catalunya, i també cursos extensius a distància i lots de material escolar.

Els finalistes de l´INS. Joan Mercader han estat els següents:

1r ESO : Karina Olteano.

2n ESO : Elena Balici.

3r ESO : Laura Solé.

4t ESO : Marc Equiburu .

1r BATX : Andreas Cristian Paduroiu.

2n BATX : Raül De la Torre.

Els desitgem a tots ells…GOOD LUCK! I, un cop més, la nostra enhorabona per haver estat els nostres candidats!