Els alumnes de 1r d’ESO del Badia i Margarit fan “Catifes de ciment”

61

Amb motiu de l’exposició de catifes de ciment del Museu de la Pell d’Igualada, organitzada pel Museu, l’Ajuntament d’Igualada i el Centre de Recursos Pedagògics de l’Anoia, els alumnes de 1r d’ESO del BiM, vam estar treballant les tres primeres hores del primer divendres de curs i durant les primeres setmanes a Visual i Plàstica, les nostres pròpies rajoles hidràuliques. Les vam fer de tres tipus i colors: Del mar (blau), de la terra (vermell) i de l’aire (groc).

El divendres dia 6 d’octubre, uns quants alumnes de 1r i tres professors vam anar a portar les nostres rajoles al Museu de la Pell. Quan vam arribar les vam muntar i vam admirar les catifes de ciment de les altres escoles i instituts. Feien molt de goig totes juntes. Ens ho vam passar molt bé tots junts i envoltats de tanta bellesa junta en forma de rajola.

Ha estat una activitat fantàstica d’inici de curs ja que ens ha permès treballat junts en un mateix producte i així ens hem conegut més i millor.

Des d’aquí volem donar les gràcies als professors per la idea de fer-nos participar en aquesta activitat i a la Montse de VIP per la seva empemta i dinamització.

Us convidem a tots a visitar, fins al 5 de novembre, i a gaudir d’aquesta relíquia que tots hauríem de tenir sota els peus de casa nostra!!!

Gil Robert- 1r ESO