Albert Orriols i Lluís Pujolar guanyadors d’un brillant Ral.li Ciutat d’Igualada

105

A les nou del matí del dissabte començava la dinovena edició del Ral.li Ciutat d’Igualada amb una excel.lent organització de Moto Club Igualada i patrocinat pel concessionari igualadí de la prestigiosa marca Toyota. La sortida oficial va ser donada per la Regidora d’Esports de l’ajuntament d’Igualada Rosa Maria Plassa, acompanyada d’Enric Ruiz president de MCI i director de carrera del ral.li.

El ral.li puntuava pel Campionat de Catalunya de ral.lis absolut, Copa Catalana de ral.lis d’asfalt amb coeficient màxim, Volant RACC, Trofeu de Catalunya de Ral.li Sprints d’asfalt i per la Copa Catalana de Regularitat Sport i Super Sport.

Sis van ser els trams a disputar que es van repetir dues vegades cadascun d’ells; Orpí, Punta Blava, Savallà, Rubió, Òdena i Castellfollit. 78 van ser els participants autorizats a pendre la sortida amb pilots, copilots i cotxes de qualitat, entre els qui havia varis equips de MCI amb diversa sort.

Així, Mario Acosta/Jonatan Gonzalez-Citroën Saxo VTS es classifcaraen en el setè lloc absolut, primers de grup A i segons de classe 6. Àngel Bonavida/Ramon Segarra-Citroën Saxo VRS- en el novè lloc, segons de Grup N i primers de classe 2 i Toni Prat/Janet Prat en el lloc vint-i-setè, tercers de grup A i setens de classe 6. Precisament l’equip de Maians el pare Prat copilotat per la seva filla Janet donaven un aire familiar i simpàtic al ral.li a l’igual que l’any passat que tembé hi participaren. Precisament el seu fill i germà Miquel Prat participava el mateix dissabte a la Baja Almanzora del campionat estatal.

No aconseguiren acabar el ral.li els equips de MCI formats per David Abad/Francesc Vives-BMW M3 E30- per sortida de carretera, Joan Morros/Carles Planell-VW Golgf GTi 16V per problemes en el canvi de marxes i també per problemes mecànics Marcel Castells/Miriam Corominas-Citroën Saxo VTS-.

Els vencedors del ral.li foren Albert Orriols/Lluís Pujolar amb Skoda Fabia R5. Una nova edició del Ral.li Ciutat d’Igualada que omple de satisfacció a l’organització, patrocinadors, participants col.laboradors i espectadors que en gran nombre gaudiren de la gran competició de l’esport de l’automobilisme anoienc.

Baja Almanzora

Per terres d’Almeria i Granada es va disputar la Baja Almanzora segona prova puntuable pel campionat estatal de ral.lis TT amb la participació del pilot de Maians Miquel Prat copilotat per Laura Díaz amb un Buggy Yamaha. Ja al final del divendres i després del pròleg i del primer tram van liderar el ral.li de forma magistral.

A l’acabar el primer tram del dissabte conservaven la primera posició i va ser aleshores en el segon tram quan van tenir varis problemes primer amb els interfons i després i el principal amb la bomba de benzina que va ser el que els va obligar abandonar, després de ser  Prat i Díaz la gran sensació del ral.li pels seus excel.lents cronos i bon fer al llarg del dur recorregut.