Aigua és vida vol respostes sobre el servei d'aigua d'ajuntaments de l'Anoia

77

Ajuntament Vilanova del Cami aigua és vida la veu de l'anoia veuanoiaAigua és vida assegura que ha pogut saber que no existeix contracte de concessió entre l’Ajuntament d’Igualada i l’empresa Aigua de Rigat, S.A., però no ha obtingut resposta dels ajuntaments de Vilanova del Camí, Òdena, Santa Margarida de Montbui, Òdena, la Pobla de Claramunt i la Torre de Claramunt sobre els seus serveis d’aigua.

Responent a les demandes de l’entitat, amb el suport dels d’ERC, PSC, CUP i Decidim d’Igualada, l’ajuntament de la capital de l’Anoia va confirmar fa tres setmanes que la ciutat no disposa de contracte de concessió amb l’empresa que gestiona el servei, Aigua de Rigat, SA. Pel que fa a la resta d’ajuntaments a qui han demanat informació, la manca de respostes els fa sospitar que la manca de concessió no afecti només a Igualada. Malgrat tot, es queixen que Igualada no va respondre a les demandes de realitzar una auditoria de l’empresa i que acabi havent un consulta ciutadana sobre el model de gestió.

Aigua és vida reclama una resposta a les demandes d’informació sobre el servei d’aigua fetes i sobre els talls de subministrament d’Aigua de Rigat i que, en cas de no comptar amb contracte de concessió, s’ofereixin a col·laborar amb l’Ajuntament d’Igualada per fer una auditoria sobre la gestió de l’empresa i una consulta ciutadana sobre gestió privada i pública.