Agraïda assistència i donacions pel festival solidari de Tatanka i Adoptagat

21

Tatanka i Adoptagat van fer el passat diumenge, 9 d’abril, per segona vegada, un acte solidari en benefici de l’associació protectora dels felins. Va consistir en una  xerrada i un petit concert amb alumnes de l’escola de música Vilamúsics. L’esdeveniment va reunir un centenar de persones, a Can Papasseit.

L’Esther, voluntària d’Adoptagat, va parlar de les diferents races de felins i va explicar el funcionament de les colònies de gats, així com els passos necessaris per ser cuidador. També va parlar del comportament felí i va compartir alguns consells i maneres d’actuar davant diferents comportaments.

El festival va continuar amb una actuació de Bollywood Igualada amb danses índies que segons afirma la presidenta de Tatanka, Glòria Vilà, “ens van delectar amb els seus balls”.

Seguidament van poder escoltar i emocionar-se amb algunes cançons com “Say Something” cantada per Óscar Boixet i acompanyat al piano pel Nil Mercader; la veu dolça de Laura Estuch, amb “L’aire és ple d’amor”, acompanyada al piano per Xavi Cassanyes i interpretada amb llengua de signes pels germans Lluc i Cora Brunet; la cançó “El Golpe” a 4 mans pel Gerard i la Glòria, i “Si em dius adéu” amb la veu de Gemma Esquer, Xavi Cassanyes al piano, i Roser Vilà en la interpretació amb signes. I per acabar, Cassanyes va tocar “Què volen aquesta gent”.

En conjunt, un festival molt reeixit que va finalitzar també amb un pica-pica golafre. Cal destacar que tota la recaptació, així com les vendes o donacions seran per a Adoptagat, “per poder pagar despeses de veterinari, medicaments, menjar o altres que es necessitin pels gats dels refugis o acollida”, explica Vilà.

Des de Tatanka han donat les gràcies per l’assistència i les aportacions voluntàries que es van realitzar. També a totes les persones anònimes que són  voluntàries en ambdues entitats i a Acústic Anoia, l’Ajuntament de Vilanova del Camí i els participants que fan possibles aquests esdeveniments solidaris.