Aerosport tindrà, per primera vegada, dos festivals aeris

168

La 27a edició de la fira d’aeronàutica esportiva Aerosport, que tindrà lloc els dies 4 i 5 de maig a l’aeròdrom Igualada-Òdena, tindrà com a principal novetat la realització de dos festivals aeris, enlloc d’un sol, com succeïa en les edicions anteriors. Els festivals es faran el dissabte de 6 a 7 de la tarda, i el diumenge, de 12 a 1 del migdia.

Segons que ha explicat el president de Fira d’Igualada en la presentació del certamen, Joan Domènech, amb aquesta mesura “es pretén donar-li un aire més festiu i familiar al certamen, que també tindrà una zona especial dedicada al món dels drons”. L’edició d’aquest any es dedicarà especialment als “avions que salven vides”, amb la participació d’helicòpters del Servei d’Emergències Mèdiques, Mossos d’Esquadra, Patrulla de Salvament Marítim i Bombers de la Generalitat.

A l’Aerosport es preveuen prop de 400 aterratges durant els dos dies de la fira, que comptarà amb la presència de les millors marques del sector d’aeronàutica esportiva i general, així com xerrades tècniques i conferències, i una zona de chill-out amb música en viu el dissabte al vespre, de 19 a 21 hores.