Demà, acte de l’ANC amb Jordi Sánchez i dinar popular del PDeCAT a Igualada

158

Continua la campanya del “Sí” al referèndum, a Igualada. Per demà dissabte hi ha prevista la presència del president de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sánchez, a la ciutat, en un acte convocat per aquesta entitat, més Òmnium Cultural, Súmate i l’Associació de Municipis per la Independència.

Serà demà dissabte a les 6 de la tarda a la plaça de l’Ajuntament, i comptarà amb els parlaments de Sánchez i del membre de la Junta Directiva d’Òmnium, Ignasi Termes. Hi haurà representants comarcals de tots els partits independentistes, de l’AMI i els alcaldes de la comarca que donen suport a l’1-O.

Dinar popular amb Joana Ortega

Abans, però, hi haurà un dinar popular amb Joana Ortega, Marc Castells i Maria Senserrich. L’exvicepresidenta de la Generalitat de Catalunya Joana Ortega, condemnada pel 9-N, serà a l’acte central del PDeCAT a l’Anoia previ al Referèndum de l’1 d’Octubre. A dos quarts de 2 del migdia, a la Plaça de Catalunya d’Igualada (Estació Vella, a tocar de la locomotora) tindrà lloc un dinar popular que comptarà amb la intervenció d’Ortega acompanyada de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i la diputada de Junts pel Sí al Parlament de Catalunya, Maria Senserrich.

En aquests moments d’important trascendència, el PDeCAT a l’Anoia vol fer èmfasi en la legitimitat de les aspiracions del poble català de poder decidir el seu futur de forma democrà- tica. Els catalans han de poder votar amb llibertat i construir un gran país.

Aquest acte s’emmarca en la campanya #SíAlMillorPaís, promoguda a tota Catalunya pel PDeCAT. En finalitzar, es convidarà els assistents a sumar-se a l’acte de la plaça de l’Ajuntament.