Acord del Consell Comarcal de l’Anoia amb la Federació de Motociclisme

18

El passat mes de desembre va tenir lloc la signatura de col·laboració entre el  Consell Comarcal de l’Anoia i la Federació Catalana de Motociclisme al Campus Motor Anoia de Castellolí.

L’objectiu és establir activitats conjuntes per dur a terme formació especialitzada,  jornades per la promoció del sector del motociclisme i crear espais d’intercanvi entre ambdues entitats, trobant així una complementarietat, que permetrà poder promocionar el Campus Motor Anoia a la mateixa vegada que es podrà donar resposta a les necessitats dels associats de la Federació Catalana de Motociclisme.

La signatura del conveni de col·laboració va tenir lloc al Campus Motor Anoia de Castellolí. Van assistir-hi:  Xavier Boquete, president del Consell Comarcal de l’Anoia,  Josep Maria Mañé, president de la Federació Catalana de Motociclisme i  Joan Serra,  alcalde de l’Ajuntament de Castellolí.

Amb la signatura d’aquest conveni els representants de les entitats es mostraven molt satisfets en benefici de les dues entitats i del sector del motociclisme. Una de les primeres actuacions realitzades conjuntament és la realització del Curs de Pilots de Motociclisme que ha començat aquest mes de gener.