Aconsegueix una entrada doble per veure “La Reina de Piques” a l’Ateneu Cinema

56

La temporada de la Royal Opera House de Londres torna a la gran pantalla amb ‘La Reina de Piques’, òpera que serà retransmesa en directe el pròxim dimarts 22 de gener a l’Ateneu Cinema.

L’òpera més ambiciosa de Txaikovski conté part de la seva millor música i constitueix un poderós estudi de l’obsessió destructiva.

A la intensa òpera d’obsessió i elements sobrenaturals de Txaikovski, Gherman es troba atrapat entre la dona que estima i una fixació destructiva. ‘La Reina de Piques’ es basa en un relat breu de Puixkin i arriba a la Royal Opera House en una nova producció que ja ha obtingut ressenyes amb cinc estrelles a Amsterdam.

La producció està ambientada l’any 1890, l’any de l’estrena de l’òpera. En el seu estudi, Txaikovski imagina que l’òpera cobra vida com la seva pròpia història, amb els seus personatges expressant els seus desitjos insatisfets. Un relat apassionant d’un artista creatiu torturat i un exemple irresistible de relat gòtic.

Aleksandrs Antonenko i Eva-Maria Westbroek encapçalen el repartiment juntament amb el Royal Opera Chorus, tots dirigits per Antonio Pappano, director musical de The Royal Opera.

Hora de la sessió, a les 19.15 h

El preu de l’entrada és de 18 € i per als socis de l’Ateneu, 15 €

Anticipada: 15 € i per als socis de l’Ateneu: 13 €

Les entrades ja es poden comprar anticipades a la taquilla de l’Ateneu cinema i online a través de la web www.ateneucinema.cat

Si vols anar-hi de manera gratuïta, des de La Veu de l’Anoia oferim 3 entrades dobles als tres primers correus que arribin a administracio@veuanoia.cat. L’assumpte del correu ha de ser REINA DE PIQUES i s’han de facilitar el nom i un telèfon de contacte en el text.