Acaba el campus d’iniciació i perfeccionament d’handbol 2017 del CHI

41

Com és habitual a l’estiu, el Club Handbol Igualada ofereix la possibilitat de practicar i perfeccionar el joc de l’handbol. Enguany, l’activitat s’ha desenvolupat en tres torns setmanals que acabaran en la jornada de clausura d’aquest divendres. Han estat tres setmanes que han omplert el Pavelló Polivalent de Les Comes de nens i nenes des dels 6 fins als 15 anys.

El tècnic del CH Igualada, Roger Calzada, ha organitzat uns entrenaments dinàmics i divertits que pretenien treballar continguts tècnics i tàctics, potenciar vincles de companyonia i amistat entre els esportistes, incidir en hàbits esportius saludables, transmetre els valors del treball i l’esforç a partir de l’entrenament i, per sobre de tot, fer gaudir amb la pràctica de l’handbol.

En aquesta edició han participat més de 60 esportistes. L’assistència per torn ha estat de més de 40 nens i nenes, distribuïts per edats en quatres espais diferents d’entrenament que han ocupat les pistes B i C del Poliesportiu de Les Comes. Igualment, un nombrós públic de familiars i amics ha omplert les grades aquestes setmanes contribuint al gran ambient que ha envoltat al Campus.

Juntament amb els esportistes, tot això ha estat possible gràcies al suport del Servei d’Esports de l’Ajuntament Igualada, el monitors Arnau Capitán i Nil Subirana, i el popular entrenador del CH Igualada, Hilari Canales.

A partir del 17 de juny, les Jornades de Tecnificació Femenina d’Handbol 2017, agafaran el relleu al Campus d’Handbol. Una vegada més podem dir que l’Handbol a Igualada, a l’estiu no s’atura.