Abessamad Oukhelfen (CAI), campió d’Espanya sub-23 en 5.000 metres
A

2 de juliol de 2019

L’atleta Promesa del C.A. Igualada Petromiralles Abessamad Oukhelfen, es va proclamar dissabte campió d’Espanya Sub-23 en els 5.000 m.ll., i la saltadora del CAI Nora Taher assolia el sots campionat estatal en Triple Salt, en la seva participació al 34è Campionat d’Espanya Sub-23, que es va dur a terme a les pistes de Camp Clar de Tarragona. Les proves comptaren amb la participació dels atletes estatals capdavanters nascuts els anys 1997/98/99. La forta calor va posar a prova la resistència física dels participants.

Els 5 atletes del CAI Petromiralles assoliren 2 medalles – Or i Argent – i 1 lloc de finalista en les proves respectives, amb el 19è lloc per clubs per al CAI amb 17 punts assolits pels seus atletes, entre 100 equips participants, amb una brillant actuació global.

Van sobresortir les actuacions d’Abdessamad Oukhelfen, campió d’Espanya en els 5.000 m.ll. amb un registre de 14’44”88, i de Nora Taher sots campiona estatal en el Triple Salt amb un millor intent de 13,31 m., que hagués estat rècord d’Igualada de no ser pel vent de 2,1 m/s. lleugerament superior al reglamentari, i confirmant novament la mínima estatal absoluta en altres salts.

Naima Ait Alibou era 7ª a la final dels 800 m.ll., amb 2’17”42, assolint plaça de finalista, després de dominar dissabte la 3ª s/f. amb 2’14”44.

Abdelhakim Hamid era 6è en la 1ª s/f. dels 1.500 m.ll. amb 3’51”58, marca personal, que no li donaven accés a la final de la prova. Anna Asensi participava en la 3ª s/ classif. dels 100 m.ll., entrant 6ª amb 12”93, que no li donaven accés a semifinals.