El CFI suma a Alpicat el cinquè partit imbatut (1-1)
E

22 de gener de 2018

Els blaus començaven la segona volta amb un partit a domicili, d’allò més complicat, al camp de l’Alpicat. L’inèrcia de l’equip era boníssima i els igualadins volien seguir apretant les posicions capdavanteres de la classificació.
El nois de Mestre sabien com es desenvoluparia el partit, equip molt endarrerit i buscant els contracops a partit del seu davanter referència, Joan Vendrell.
No obstant, el partit tindria un altre protagonista, el fort vent. En uns primers minuts en què ambdós equips comptaren amb diverses ocasions, el vent en contra de la porteria igualadina va impedir que els anoiencs traiessin la seva millor versió de joc. Els minuts anaven passant i el joc cada vegada era més travat. Era un matx molt intens, sense un clar dominador i amb absència d’ocasions.
Malauradament, amb aquest panorama, un atacant local va engaltar un pilota a la frontal de l’àrea que va entrar per l’escaire de la porteria de Javi, un gol imparable. Els lleidatans s’avançaven al marcador i deixaven tocats als blaus. Tot i així, l’Igualada va aguantar els minuts finals de la primera part i es va marxar al descans amb l’1-0.

A la represa, es veia un joc, de nou, molt travat i amb moltes dificultats per fer el joc habitual dels blaus.

L’equip seguia constant i avisava Martí, al minut 73, amb un gol anul•lat. I deu minuts més tard, altra vegada Martí, feia l’1-1, després d’una gran passada trenada de Bernat que deixà sol al davanter blau contra el porter lleidatà.

Als darrers minuts, l’equip seguia creient en la victòria i gairebé es va obtenir. Si no arriba a ser pel porter local, que es va lluir, després d’un gran xut d’Eric a l’últim minut dels temps reglamentari.

Amb aquest resultat i, a falta que acabi la jornada, el CF Igualada baixa a la setena posició amb 31 punts. Diumenge vinent, els blaus reben a Les Comes a l’Andorra, equip de la zona alta de la classificació.

Alineació: Javi; Aleix, Bernat, Thomas, David; Joel, Peña, Eric, Eloi, Martí i Doblas