Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Castellfollit de Riubregós
P

18 de gener de 2018

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Castellfollit de Riubregós el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) per a la seva aprovació inicial. El POUM és un instrument d’ordenació integral del territori, que adapta el planejament municipal a les directrius territorials supramunicipals i a les determinacions de la legislació urbanística vigent.

El POUM, en particular, adapta el planejament municipal a la necessitat d’adequar-lo a la dinàmica evolutiva pròpia del municipi. El planejament vigent presenta una manca de definició i dificultats per la gestió dels elements cabdals de l’ordenació urbanística i, en alguns casos, una limitació per l’exercici de l’activitat productiva i econòmica del municipi.

El document, per aprovació inicial, recull les prescripcions i informes dels organismes rebuts durant el tràmit de consultes al qual s’ha sotmès l’avanç de POUM en el tràmit d’avaluació ambiental estratègica ordinària, perfilant les determinacions del pla territorial, fent propostes molt més sostenibles amb el territori, i ordenant el creixement residencial sense malmetre els espais de valor paisatgístic que voregen el nucli urbà i adequant-lo a la realitat del sòl no urbanitzable.

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que amb la nova normativa de lloguers s'abaixaran notablement els preus de la Conca?