Alba Vergés, escollida Secretària Quarta de la Mesa del Parlament de Catalunya
A

17 de gener de 2018

Tal i com ja va anunciar ahir Veuanoia.cat en primícia entre els mitjans digitals de l’Anoia, la igualadina Alba Vergés ha estat escollida avui Secretària Quarta de la Mesa del Parlament de Catalunya. És la quarta persona igualadina que ocupa un lloc en l’organisme rector de la cambra catalana, després de Pere Calbó (PP) i, anteriorment, Flora Sanabra, per CiU i Antoni Dalmau (PSC), vicepresident de la cambra entre 1988 i 1995.

Vergés haurà de decidir sobre el vot delegat dels empresonats i dels exiliats, i també sobre la investidura a distància que vol intentar Carles Puigdemont.

Vergés va guanyar rellevància pública la legislatura passada en assumir la presidència de la comissió d’investigació sobre l’operació Catalunya, i també com a presidenta de la Comissió de Salut del Parlament, i com a ponent de la llei per a la legalització del consum lúdic de cannabis, pionera a Espanya. Ara ocuparà una secretaria de la mesa, on debuta, al costat del seu company de partit Torrent i els dos membres de Junts per Catalunya. És diputada des del 2012, i fa pocs dies va sonar com a candidata a presidenta de la cambra. Ocupava el lloc número 6 de la candidatura per Barcelona d’ERC, la segona sense causes pendents amb la justícia, per darrere de Marta Rovira. Serà la única dona de la Mesa del Parlament.

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que Igualada necessita més carrils bici?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta