El govern d’Igualada incorporarà dos càrrecs per impulsar la promoció empresarial i turística
E

26 de juliol de 2017

El govern municipal d’Igualada preveu incorporar al mes de setembre dos nous càrrecs eventuals, amb l’objectiu de reforçar la seva estratègia d’impuls de l’activitat empresarial i econòmica, incrementar l’atractiu i la promoció turística i també posar l’accent en la millora de l’entorn urbà. La creació d’aquestes dues noves places s’ha aprovat en el ple ordinari del mes de juliol, amb els vots a favor de CiU, l’abstenció d’ERC, Socialistes d’Igualada i PP, i els vots contraris de la CUP i Decidim Igualada.

D’una banda, la figura del futur Delegat de Captació d’Inversions i Promoció de Polígons d’Activitat Econòmica liderarà l’aplicació a Les Comes del nou pla de millores als polígons industrials de la Diputació de Barcelona, vetllarà l’atenció directa a les empreses i el lideratge de la capital de l’Anoia en la captació d’inversions i també la interlocució per part de l’Ajuntament en l’elaboració del nou Pla Director Urbanístic d’Activitat Econòmica de la Conca d’Òdena, que el departament de Territori de la Generalitat de Catalunya iniciarà de manera imminent. De l’altra, el Responsable del Pla de Millores als Barris i Promoció Turística, assumirà també nous projectes, com el desenvolupament i implantació del futur Pla Local de Turisme o el nou Pla de Millores als Barris. Aquests dos plans estaran orientats, respectivament, a reforçar l’atractiu de la ciutat i oferir una millor acollida als visitants i a millorar la qualitat de vida dels ciutadans.

L’alcalde, Marc Castells, ha argumentat la necessitat de reforçar aquests dos vessants de l’acció municipal “per continuar transformant la ciutat i pels importants reptes i projectes decisius per al futur d’Igualada que aquest govern té avui en fase de desenvolupament i que entraran en la seva etapa decisiva en els propers mesos”.

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que Igualada necessita més carrils bici?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta