María Fernández entrenarà l’any ve l’IFHCP
M

19 de juny de 2017

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins té l’honor i el privilegi de comunicar que l’entrenadora del primer equip per a la propera temporada, serà la Maria Fernández Grande Pulgui, entrenadora de l’Hostelcur Gijón les darreres cinc temporades, on hi ha guanyat l’OKlliga, el sots campionat de la Copa d’Europa i els sots campionat de la Copa de la Reina aquesta temporada, i dues Copes de la Reina en anteriors edicions.

A més a més, l’asturiana també assumirà la direcció del segon equip, serà la coordinadora dels equips sèniors i tindrà competències en la direcció esportiva del club.

L’equip directiu va contactar amb ella fa unes setmanes i li va proposar encapçalar l’ambiciós projecte esportiu a quatres anys que s’ha marcat el club, per tornar l’equip anoienc a l’elit de l’hoquei patins.

Des de la Junta Directiva del club, i en nom de tots els socis, sòcies, jugadores i seguidors, donem la més calorosa benvinguda a la “Pulgui”, amb la il·lusió i l’esperança de que aquest sigui l’inici d’una altra etapa històrica, tant per al club, com per a ella, i li agraeix que hagi acceptat i faci seu el repte de tirar endavant el projecte esportiu.

Compartir

Deixa un comentari

L'Enquesta

T'atenen en català en els comerços on vas habitualment?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta