La 26a edició del DesFOLCa’t arrenca aquest dissabte convertint Calaf en capital de la música popular i tradicional
L

15 de juny de 2017

El proper dissabte 17 de juny arrenca la 26a edició del DesFOLCa’t, Festival de Música Popular i Tradicional que reunirà una dotzena de concerts de grups de Catalunya, França, Galicia, Occitània, el País Valencià, Euskadi i Colòmbia. Els gallecs Luar Na Lubre seran els encarregats d’inaugurar el festival que reunirà els millors grups de folk i convertirà Calaf, un any més, en la capital catalana de la música popular i tradicional.

Amb l’objectiu d’acostar la música d’arrel a diferents públics, el DesFOLCa’t aposta per impulsar el patrimoni musical de diferents territoris i treballa per aconseguir que les músiques tradicionals i populars siguin viscudes per totes les generacions, dels més petits als més grans. Judit Nedderman, Carles Dénia, De Calaix, Les Absentes, Red Rombo, Antonio Rivas en format quartet, Moussu T et lei Jovents, Che Sudaka, Joseba Tapia eta Besamotzak i La Portàtil FM completen el cartell d’enguany.

A més, a part de la música en directe el DesFOLCa’t acull també dos tallers oberts a tots els públics: un de glosa i cant improvisat a càrrec de Cor de Carxofa i un de taller d’acordió vallenato a càrrec d’Antonio Rivas. També dins la programació del festival hi haurà una Matinal de cultura popular i un espectacle d’animació infantil a càrrec dels Encara farem salat.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?