L’institut Badia i Margarit rebrà 3,5 milions d’euros i tindrà tres línies d’ESO i dues de Batxillerat
L

24 de maig de 2017

El director general de Centre Públics de la Generalitat de Catalunya, Lluís Baulenas, ha visitat aquest dimarts, 23 de maig, l’Ajuntament i l’Institut Badia i Margarit d’Igualada. L’han acompanyat l’alcalde, Marc Castells, els regidors d’Ensenyament i de Qualitat Urbana, Patrícia Illa i Jordi Pont, i el director dels serveis territorials d’Ensenyament a la Catalunya Central, Antoni Massegú.

Han visitat l’entorn i les instal·lacions del centre i han mantingut també una reunió amb el seu equip directiu per a posar-los al dia de l’evolució del projecte d’ampliació del tercer institut públic de la capital de l’Anoia. Baulenas ha explicat que des del seu departament es contempla el Badia i Margarit com un institut que tindrà tres línies d’ESO i dues de Batxillerat i ha concretat que la inversió prevista per a completar-lo és de 3,5 milions d’euros.

El passat mes d’abril, la Generalitat ja va adjudicar, amb un cost de 208.000 euros, la redacció del projecte executiu per a l’adequació i ampliació de les instal·lacions de l’institut, actualment compartides amb l’escola Gabriel Castellà.

Segons Baulenas, la voluntat és que l’equip d’arquitectes responsable desenvolupi aquest projecte en contacte amb el centre, de manera que el futur edifici es pugui adaptar el màxim possible a les necessitats dels professors i alumnes que en faran ús. La següent fase, també per part de la Generalitat i un cop s’hagi enllestit aquest projecte, serà la licitació de les obres de construcció.

Compartir

Deixa un comentari

L'Enquesta

T'atenen en català en els comerços on vas habitualment?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta