3 igualadins campions d’Europa d’hoquei
3

9 de setembre de 2018

Un gol del jugador del Barça Oriol Llenas a falta de 37 segons li ha donat el títol de campiona d’Europa a la selecció sub-17. Fins aquell moment el 4 a 4 que hi havia en el marcador feia campiona Portugal. El gol ha portat a l’èxtasi als nois de l’estatal (9 de 10 catalans) i ha convertit en campions de tot als integrants de l’infantil de l’IHC. Aquest any hauran guanyat el campionat de Catalunya, d’Espanya, l’autonòmic amb la selecció nacional de Catalunya i ara l’europeu amb la sub-17.

Guillem Torrents i Aleix Marimón han estat titulars en el partit que decidia el campionat. Gerard Riba ha sortit des de la banqueta i ha rebut un cop a la cella que ha necessitat de cura mèdica. Tot i la incidència ha aportat moltíssim al triomf de la selecció. Al descans s’ha arribat amb empat a 3. Els lusitans s’han tornat a avançar molt d’hora, al minut 2,- En aquell moment eren més que campions perquè l’empat ja els valia. Però els nois de la sub-17 han serrat les dents i han aconseguit empatar a falta de 7 minuts pel final… I per la persistència i l’esforç gairebé sobre la sirena ha arribat la bogeria!!. Els gols els han fet Moya (2), Hernández, Marimón i el ja esmentat de Llenas que val un campionat.

Una gran notícia pel planter de l’IHC just el cap de setmana que a les Comes es demostra el seu potencial amb la celebració del torneig Ciutat d’Igualada d’hoquei base Memorial Francesc Fontanellas.