Trucs per lluir un rostre radiant en uns minuts
T

28 de desembre de 2016
Ivet Pons - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat
Ivet Pons.

Tot just 24 hores abans dels compromisos socials i familiars que comporten aquestes dates de Nadal i Cap d’Any, és bo conèixer alguns trucs que t’ajuden a tenir un aspecte saludable i fresc.

1-És indispensable, per aquest fi, tenir al nostre necesser una bona mascareta d’efecte flaix de bellesa. Amb ella aconseguirem recuperar, en només 20 minuts, la lluminositat i la sensació de frescor a la pell.

En funció del teu tipus de pell, la mascareta té unes funcions específiques:

Per a pells amb tendència grassa: la mascareta ens aportarà tensió, tancarà el porus i evitarà les brillantors i l’excés de sèu.

Per a pells normals: les màscares ens aportaran lluminositat, sensació de relaxació i hidratació extra.

Per a pells seques: preferiblement amb ingredients com el col·lagen o la vitamina E, ajudaran a evitar la pèrdua d’elasticitat i aportaran la humitat necessària.

2-Com els ulls solen ser la part més visible del cansament en la cara, hi ha al mercat unes màscares específiques que realitzen l’efecte de les conegudes bossetes de camamilla que utilitzaven les nostres mares per descongestionar i drenar la zona.

Per l’enrogiment podem optar per l’ús puntual d’uns col·liris vasoconstrictors que ens ajudaran a deixar neta la mirada.

3- Els últims tocs els donarem amb el maquillatge i l’il·luminador per aconseguir la pell perfecta i fresca, sempre aplicat en petites dosis al pòmul,nas, llavis i sota les celles.

4-Finalitzarem amb un gloss suau als llavis, i un rubor rosat a les galtes per donar un look natural i bell en què a penes es nota el maquillatge però amb el que ens sentirem còmodes en el nostre dia a dia.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?