250 persones visiten el 4D Health en les jornades de portes obertes

44

PortesObertes4DH_02.jpg

Les diferents jornades de portes obertes a l’hospital simulat 4D Health han estat molt participades. Més de 250 persones han visitat les instal·lacions i han pogut conèixer l’activitat que es fa al centre des que es va inaugurar ara fa quatre mesos. El director Enric Macarulla i la mànager Àngels Chacón van ser els responsables de presentar l’equipament i fer les visites guiades, que van tenir lloc els dies 29 i 30 de juny i 1 de juliol.
Alguns dels 250 visitants eren ciutadans que volien conèixer el centre, mentre que un grup molt nombrós eren professionals del món de la salut.
La direcció del 4D Health fa una valoració molt bona del transcurs d’aquestes jornades de portes obertes, que han servir perquè els igualadins se’l fessin seu i han posat de relleu l’interès que desperta.
El Centre d’Innovació per a la Simulació en Salut 4D Health es troba situat a l’edifici de l’antic hospital d’Igualada. Va ser inaugurat pel president de la Generalitat Artur Mas el passat mes de març i té per objectiu augmentar la seguretat dels pacients i reduir els errors en salut a través de la formació i entrenament dels professionals en un escenari gairebé real. Les obres d’adequació de l’antic hospital van tirar endavant gràcies al suport d’un fons europeu d’innovació FEDER. Rep el suport de l’Ajuntament d’Igualada i hi col·laboren empreses punteres com la farmacèutica Grífols.