L’aeròdrom espera aquest cap de setmana més de sis mil visitants a la fira Aerosport
L

10 de juny de 2016

aerosport noti 2L’aeròdrom d’Igualada-Òdena acollirà aquest dissabte 11 i diumenge 12 de juny la cita ineludible dels aficionats a l’aviació esportiva, corporativa i de serveis de Catalunya i el sud-oest d’Europa.  Un esdeveniment pels aficionats al món de l’aeronàutica però d’interès per a tots els públics, ja que –com ha explicat el president de Fira d’Igualada, Joan Domènech- “és l’únic certamen d’aquestes característiques on el públic està tan a prop dels protagonistes que pot tocar les avionetes i parlar amb els pilots”.

Així, el certamen ha apostat per activitats i espectacles pensades per a tots els públics, professionals i no professionals, que trobaran entreteniment mirant al cel i arran de terra. Amb la vista posada al cel es podrà gaudir de l’espectacle d’avionetes, velers, ultralleugers, paramotors, autogirs… i per segon any consecutiu, se sumen a l’espectacle els parapents que realitzaran impressionants salts des d’helicòpters. A més a més, i també per segon any consecutiu, el certamen comptarà amb el vol de drons en mans d’aficionats que mostraran les seves habilitats.

Arran de terra ,el visitant podrà visitar els estands expositors amb les darreres novetats del sector, assistir a conferències tècniques i exposicions fotogràfiques.

 

24 edicions

aerosport notiEl certamen d’aeronàutica Aerosport que organitza Fira d’Igualada des de fa més de vint anys celebra enguany la seva 24a edició amb la voluntat de rebre de nou els gairebé 6.000 visitants de l’any passat, un públic que tindrà una gran oferta d’activitats i espectacle per triar, a més de la possibilitat de contractar vols i provar en primera persona l’experiència de volar pel cel de la comarca.

Un any més, Aerosport també acollirà la trobada de Trikes, arribant a l’onzena edició i que està organitzada per La Federació Aèria Catalana i l’Aeri Club Deltatrike d’Igua- lada. Un dels hangars acollirà l’exposició fotogràfica de l’associació d’spotters de Barcelona-El Prat, que oferirà una mostra amb les millors imatges d’aeronaus.

 

Bona resposta dels expositors

En roda de premsa, el president de Fira d’Igualada, Joan Domenech ha explicat que “la resposta dels expositors es manté”. En aquest sentit, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, va agrair la tasca de Fira d’Igualada “que afavoreix les relacions obertes amb la Generalitat per fer avançar el projecte sobre l’aeròdrom”. Per la seva banda, Francisco Guisado, alcalde d’Òdena i president del Consorci de l’Aeròdrom, també va destacar la importància d’Aeros
port pel territori i es va mostrar esperançador pel futur de la infraestructura “volem un projecte realista, d’acord a la realitat i que sigui viable. No volem un projecte que pugui crear grans expectatives i que després portin a frustracions.”
Entrada gratuïta

Aerosport obrirà portes tot el cap de setmana, dissabte 11 de 10 del matí a les 7 de la tarda i diumenge 12 de les 10 del matí a les 3 de la tarda. L’entrada és gratuïta i s’ofereix servei de bar durant tota la jornada.

Aquest certamen és un dels esdeveniments més ambiciosos i de més èxit que organitza Fira d’Igualada, juntament amb la col·laboració i el suport dels ajuntaments d’Igualada i Òdena, la Diputació de Barcelona i Aeroports de Catalunya i l’ajuda de diverses entitats.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta