Carles Puigdemont, convidat de luxe al Sopar Empresarial de l’Anoia
C

7 de juny de 2016

sopar UEALa Unió Empresarial de l’Anoia (UEA) celebrarà la setzena edició del Sopar Empresarial de l’Anoia amb el President de la Generalitat Carles Puigdemont com a convidat de luxe, que farà la seva primera visita a l’Anoia des que va ser investit president. La trobada, que la UEA obre a empresaris i directius de tot el territori, se celebrarà el dijous dia 30 de juny a l’emblemàtic edifici modernista de l’Escorxador d’Igualada i comptarà com és habitual amb els Premis UEA i altres reconeixements a les empreses més destacades de l’any.

El Sopar Empresarial s’ha convertit ja en una cita de referència del calendari i en un punt de trobada del sector empresarial, que aprofita l’ocasió per fer networking i posar en comú experiències en un ambient distès. En aquesta setzena edició la UEA espera congregar al voltant de quatre-cents empresaris i directius d’arreu de l’Anoia i comarques veïnes, en un sopar que serà presentat i amenitzat per l’actor, humorista i presentador de televisió Quim Masferrer.

El lema que la Junta de la UEA ha escollit per al sopar 2016  és “Empresa, territori i talent”, un eslògan que vol posar èmfasi en la capacitat del territori per generar i formar talent propi, i que també  posa el focus en aquelles empreses que dinamitzen l’economia i creen llocs de treball  a la comarca.

El sopar s’ha presentat en roda de premsa aquest dimarts al matí a la seu de la UEA. El president de l’entitat Blai Paco ha remarcat que “el sopar és obert a tots els empresaris, directius i emprenedors del territori i no només als socis de la UEA”, i la gerent Paula Arias ha explicat que “s’ha dissenyat un format de sopar que faciliti el networking i la relació entre els assistents, ja que és un dels objectius de l’acte”. És per això que enguany el sopar es desenvoluparà en tres escenaris diferents; es farà la benvinguda amb copa de cava networking, després el sopar asseguts per permetre lligar relacions empresarials i, finalment, copa en format chill-out networking.

La data límit per a formalitzar les reserves és el dia 27 de juny.

 

Premis empresarials de referència

En el transcurs de l’acte la Unió Empresarial de l’Anoia entregarà els Premis UEA, uns reconeixements destinats a distingir aquelles iniciatives empresarials que hagin destacat durant l’any anterior i alhora estimular la millora de la competitivitat i de la qualitat de les empreses de la comarca.  Enguany es distingeixen dos tipus de guardons: els Premis UEA i els Premis que s’atorguen en col·laboració amb altres entitats i institucions.

Els Premis UEA inclouen cinc categories, el premi a la trajectòria empresarial, a la capacitat emprenedora, a l’empresa innovadora, al gremi o institució i, com a novetat, el premi al compromís social de l’empresa que s’atorgarà per primera vegada. Pel que fa als Premis en col·laboració amb altres institucions hi ha tres tipus de reconeixements: el premi a la millor implantació de les TIC, atorgat en col·laboració amb TICAnoia; el Premi Campus Motor Anoia i, per últim, un premi també nou d’aquest any: el premi a la millor estratègia de comunicació, que s’atorgarà conjuntament amb el Col·legi de Periodistes de Catalunya amb l’objectiu de posar en valor la importància de dur a terme una bona comunicació empresarial.

El període de presentació de les candidatures està obert fins el dia 17 de juny de 2016 i poden optar als guardons totes aquelles empreses associades a la UEA o institucions que durant l’exercici 2015 hagin destacat en algunes de les categories esmentades.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?