Detingut un conductor a l’autovia A-2 a l’alçada del Bruc per circular contra direcció
D

3 de juny de 2016

Agents de la Policia de la Generalitat – cos de Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Igualada (Anoia) van detenir el dia 21 de maig un jove, de 27 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vilafranca del Penedès (Alt Penedès), com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària.

Pels volts de les tres del matí del mateix dia 21, els Mossos van rebre l’avís de diversos conductors que un turisme circulava en sentit contrari per l’autovia A-2, dins del terme municipal del Bruc (Anoia).

Pocs minuts després, la patrulla va localitzar i aturar el vehicle al voral de la via, i es va veure obligada a aturar el trànsit de l’autovia per evitar possibles accidents.

Quan els mossos van parlar amb conductor van detectar que mostrava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques. Li van efectuar la prova d’alcoholèmia, la qual va donar un resultat positiu de 0,88 mg d’alcohol per litre d’aire espirat.

El conductor va quedar detingut per conduir un vehicle sota la influència de les begudes alcohòliques i per conducció temerària.

El detingut va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada el mateix dia. El jutge va decretar la seva llibertat en càrrecs.

 

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta