L’any vinent Igualada tindrà un doble grau en Fisioteràpia i Nutrició Humana i Dietètica gràcies a la Universitat de Lleida
L

2 de juny de 2016

chacon_castells_garciaLa Universitat de Lleida (UdL) impartirà a partir del proper curs 2016 / 2017 al Campus Universitari d’Igualada un nou doble grau en Fisioteràpia i Nutrició Humana i Dietètica. Aquest dimecres, 1 de juny, ho han anunciat l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, el vicerector de Docència de la UdL, Francisco Garcia, i la tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica i Universitats, Àngels Chacón.

 
Els nous estudis permetran obtenir aquesta doble titulació, en cinc anys i cursant 375 crèdits ECTS. S’hi aplegaran els estudis ja existents per separat a la UdL de grau de Fisioteràpia i de grau de Nutrició Humana i Dietètica. Aquests dos graus, cursats individualment, consten de 240 crèdits ECTS i quatre anys cadascun d’ells. La UdL oferirà a Igualada 20 places per curs i les matèries s’impartiran entre el Campus Universitari del Pla de la Massa i l’hospital simulat 4D Health del Passeig Verdaguer.

 
Els representants del consistori igualadí i la UdL han valorat molt positivament l’experiència iniciada aquest curs amb el retorn dels estudis d’Infermeria a la ciutat i, per això, la universitat, de cara al curs vinent, ampliarà la seva oferta a la capital de l’Anoia. L’alcalde, que ha agraït aquesta nova aposta de la Universitat de Lleida per Igualada, ha avançat també que actualment es continua treballant per confirmar a mig termini l’arribada de noves propostes d’estudis universitaris.

 
El Campus Universitari d’Igualada El Campus Universitari d’Igualada es va inaugurar el mes de setembre de 2014, gràcies a la iniciativa conjunta de l’Ajuntament i la el departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. Va incorporar inicialment els estudis de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) que ja s’oferien en l’antiga Escola d’Enginyeria de la Plaça del Rei, els graus en Enginyeria Química i en Organització Industrial. Sota la nova denominació de Campus Universitari, però, la voluntat dels seus impulsors va ser incorporar nous estudis de diferents universitats, preferentment públics i vinculats als principals sectors d’activitat de la capital de l’Anoia. Seguint aquesta línia, s’hi han sumat el grau en Infermeria de la UdL, el doble grau en Administració i Direcció d’Empreses Industrial, gràcies a l’aliança a Igualada entre la UPC i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i, de cara al proper curs, el doble grau en Fisioteràpia i Nutrició també amb la UdL.

 
A banda dels estudis de grau, el Campus també allotja la Càtedra A3 en Innovació de la Pell, el Tèxtil i la Moda, diferents postgraus, el Màster Universitari en Enginyeria del Cuir, el Màster en Direcció Tècnica de l’Adobatge i estudis de doctorat.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta