Un article de
Veuanoia

Els capalledins Pribiz tindran disc i tocaran al Cruïlla compartint cartell amb Crystal Fighters
E

26 de maig de 2016

pribizMovistar Artsy, plataforma que impulsa propostes de festivals i trobades culturals de creadors catalans, ja compta amb els primers guanyadors del seu nou format disc dirigit a grups musicals emergents. En aquesta primera edició, el certamen ha comptat amb el suport del Festival Cruïlla.

 

Els premiats han estat Pribiz i Micka Luna, que podran produir el seu primer disc i comptaran amb suport per a la seva promoció. A més, Pribiz, primer guanyador del nou format disc de Movistar Artsy, tocarà en viu al Festival Cruïlla, que se celebrarà els dies 8, 9 i 10 de juliol al Fòrum de Barcelona, compartint cartell amb grups de la talla de Robert Plant, Alabama Shakes o Crystal Fighters, entre d’altres.

Delorean és la cançó amb què Pribiz s’ha presentat al concurs i que els ha valgut per guanyar la convocatòria. El jurat de Movistar Artsy ha valorat la qualitat i la originalitat de la seva proposta musical. Aquest jurat està compost per professionals del sector musical i cultural i, en aquesta ocasió, el Cruïlla també n’ha format part.

Aquest grup de Capellades (Barcelona) està format per Ander Pribizchuck (guitarra i veu), Alan Pribizchuck (baix i veu), Judit Robles (teclat i veu) i Oriol Castells (bateria i veu). Pribiz, projecte nascut el 2011 per iniciativa dels germans Pribizchuck, barreja sons folk, indie i pop, amb temes propis en anglès caracteritzats per la seva simplicitat i ràpida connexió amb el públic. El 2014 van guanyar el concurs del festival Pròxims i també han actuat a d’altres festivals com Talls i Foramuralla.

Compromís continuat amb la cultura i la música

Movistar Artsy, la plataforma de mecenatge cultural de Movistar a Catalunya, va llançar el passat mes d’abril aquest nou format disc dirigit a grups musicals emergents que vulguin produir el seu disc i donar-se a conèixer, augmentant així la seva incidència al sector cultural català.

La convocatòria ha rebut en poc més d’un mes 34 propostes entre les quals 13 han superat la primera fase: comptar amb suport suficient a les xarxes socials i aconseguir un mínim de 3.000 punts. Les propostes amb una millor rebuda són les que han arribat a la fase dinal del concurs, on han estat avaluades per un jurat especialitzat.

Aquest format musical segueix obert al web artsy.movistar.es per a que els grups que ja s’han presentat puguin seguir sumant vots i per a rebre noves propostes, que seran valorades en una segona convocatòria que se celebrarà el pròxim 15 de juliol. La proposta guanyadora també serà premiada amb la producció del seu disc i amb suport per a la promoció. Movistar Artsy ratifica així el seu compromís amb el sector musical a Catalunya.

Compartir

L'Enquesta

T'atenen en català en els comerços on vas habitualment?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta