La igualadina Àngels Chacón, número 7 per Barcelona a la llista de Convergència al Congrés dels Diputats
L

24 de maig de 2016

FRANCESC HOMS I M ÀNGELS CHACÓN (1)La primera tinent alcalde de l’Ajuntament d’Igualada va ser ratificada per l’assemblea comarcal el passat dimecres i formarà part de l’equip encapçalat per Francesc Homs a les eleccions generals del 26 de juny.

 
Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), per primera vegada a la seva història, va fer el passat dissabte unes eleccions primàries que van tenir un clar guanyador i un 77% dels militants van donar suport a la llista encapçalada per Francesc Homs al Congrés dels Diputats a Madrid.

 
CDC Anoia tindrà un paper important en aquesta candidatura, ja que la llista d’Homs comptarà amb Àngels Chacón, primera tinent alcalde de l’Ajuntament d’Igualada, com a número 7 per Barcelona. La mateixa llista comptarà amb l’altra candidata a les primàries, Sílvia Requena i estarà tancada per l’ex president de la Generalitat, Artur Mas. Aquesta bona posició per l’Anoia, és una oportunitat per poder defensar el projecte de país i de territori a les Corts estatals. És un moment de gran transcendència històrica i tenir amb una llista amb un important capital humà, permetrà ser presents en les decisions que es prenen a Madrid i que acaben afectant en primera instància el nostre país.

La candidata de l’Anoia, Àngels Chacón, va ser elegida per l’assemblea comarcal el passat dimecres 18 de maig. Àngels Chacón, actualment independent i membre de l’equip de govern de Marc Castells a Igualada, s’integra d’aquesta manera al nou projecte polític que té Convergència Demòcratica de Catalunya. La seva entrada en política va ser el 2011 com a número 3 de la llista de Castells i actualment és la primera tinent alcalde. Chacón està llicenciada en dret, amb formació de comerç internacional, amb un forta experiència en l’àmbit internacional, tant des de l’empresa privada, com des de la representativitat institucional. El seu lideratge en projectar els sectors productius, comercials i d’internacionalització de la ciutat, permetrà aportar a la candidatura d’Homs una experiència des del seu àmbit d’actuació municipal de dinamització econòmica, com des de l’àmplia visió europea de la seva trajectòria. Chacón agraeix “la confiança que ha tingut Convergència Anoia en la seva proposta per ser candidata”, i afirma que “treballaré fort perquè el nostre territori i el país segueixin avançant cap al seu procés d’independència”.

Compartir

L'Enquesta

T'atenen en català en els comerços on vas habitualment?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta