Les pel·licules al Mont-Àgora
L

6 de maig de 2016

TORO

Espanya. Policiaca. De Kike Maíllo. Amb Mario Casas, Luis Tosar i José Sacristán.

Dos germans es retroben després de cinc anys. Un ha estat a la presó. L’altre, després de robar a un perillós perista, fuig amb la seva petita filla Diana. Els tres emprenen un viatge per una Andalusia mítica, violenta i salvatge. Un viatge en el qual reapareixen les velles ferides del passat i en el qual els germans es veuen obligats a reconciliar-se per poder salvar la vida.

EL LIBRO DE LA SELVA

Estats Units. Aventures. De Jon Favreau, Amb Neel Sethi, Bill Murray, Ben Kingsley i Idris Elba,

Segueix la història de Mowgli, un nen a qui cria una manada de llops a la selva, i que s’embarca en un fascinant viatge d’autodescobriment quan es veu obligat a abandonar l’única llar que ha conegut en tota la seva vida. Pel camí farà alguns amics. Nova adaptació de la novel·la de Rudyard Kipling.

FELIZ DIA DE LA MADRE

Estats Units. Comèdia. De Garry Marshall. Amb Julia Roberts, Jennifer Aniston i Kate Hudson. ,

Inspirada en una història real. Danny Collins és un envellit rocker dels anys 70. Malgrat la seva edat, no pot renunciar a una vida plena d’excessos. Però quan el seu manager li descobreix una carta que li va escriure John Lennon 40 anys enrere, decideix embarcar-se en un inspirador viatge per redescobrir la seva família, trobar l’amor veritable i començar una nova vida.

 

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?