Un article de
Veuanoia

Igualada acollirà el primer cicle formatiu de Catalunya sobre la fabricació de productes tèxtils
I

3 de maig de 2016

20160502_172634_resized_1
La Cambra de Barcelona ha presentat avui en roda de premsa el primer cicle formatiu de grau mitjà d’aquestes característiques, que s’impartirà a Igualada sobre la fabricació i ennobliment de productes tèxtils, perfil gèneres de punt.

 
El cicle serà de formació professional dual i tindrà una durada de 2 anys i 2.000 hores de formació. Durant el segon any, l’alumne farà pràctiques remunerades (més de 650 hores) a empreses del sector. S’impartirà a l’Institut Milà i Fontanals i es podrà demanar més informació el proper dia 7 de maig durant les portes obertes que organitza l’Institut. Del 18-25 de maig tindrà lloc el període d’inscripcions.

 
El cicle, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada, FITEX i l’Agrupació Tèxtil FAGEPI, respon a una demanda històrica del sector tèxtil de la comarca davant la manca de mà d’obra qualificada, l’envelliment dels professionals del sector i en un moment en què les empreses es comencen a recuperar i es treballa per tornar la producció a la comarca.

 
A la roda de premsa han participat el president de la Delegació de la Cambra a l’Anoia, Xavier Badia, la primer tinent d’alcalde, Àngels Chacón, el Gerent de FAGEPI, David Garcia i el director de l’IES Milà i Fontanals, Juan Manuel Linares.

Compartir

L'Enquesta

T'atenen en català en els comerços on vas habitualment?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta