Bon paper dels alumnes de l’Escola Pia en la competició de debats a la Jove Cambra d’Igualada
B

24 de maig de 2016

4Aquest passat dissabte la Jove Cambra d’Igualada va organitzar una competició de debats entre joves de 1er de batxillerat dels instituts de la nostra ciutat. Representant la nostra escola hi van participar els alumnes de batxillerat de la modalitat social Victor Lopez, Eudald Font i Jordi Camps.

Des de la direcció de l’escola volem reconèixer el treball realitzat pels nostres alumnes durant tota la jornada. Tots tres van demostrar molts recursos per defensar les seves posicions, i una gran capacitat d’expressió oral per afrontar el repte que suposa parlar en públic. No tenim cap dubte que l’actitud d’anar més enllà de les seves obligacions pedagògiques, i tenir aquesta iniciativa de participar en esdeveniments que requereixen mostrar les seves habilitats i coneixements, representa molt bé el format d’escola que tots volem. Volem destacar també que l’alumne Eudald Font va ser reconegut pel jurat com el millor orador de la jornada.

Des d’aquí ens sumem a aquest reconeixement i el fem extensiu als seus companys, doncs un dels elements que més es van valorar dels integrants de l’Escola Pia per part del jurat i del públic assistent va ser el seu extraordinari  treball en equip. No cal dir l’orgull que suposa per tots aquells que formem part de l’Escola Pia d’Igualada disposar d’alumnes que la representin d’aquesta manera.

Felicitats a tots tres per la feina feta.

Compartir

L'Enquesta

T'atenen en català en els comerços on vas habitualment?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta