200 professionals d’Igualada reben formació sobre higiene i manipulació d’aliments

0

cuina.jpg Al llarg del passat mes de maig i la primera setmana del mes de juny s’ha dut a terme a Igualada un curs d’Higiene Alimentària i Manipulació d’Aliments, organitzat pel departament de Salut Pública i Consum de l’Ajuntament. En aquesta formació hi han participat dos-cents professionals, procedents de bona part dels 385 establiments d’alimentació de la ciutat. Segons explica el regidor de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament, Fermí Capdevila, s’està fent “una aposta important, impulsant actuacions relacionades amb la seguretat alimentària, amb el clar objectiu d’assegurar pràctiques correctes, donar a conèixer la reglamentació i establir el suport necessari per als gairebé quatre-cents establiments alimentaris classificats que hi ha ara mateix a Igualada”. El curs ha tingut una molt bona acollida i una valoració molt positiva per part de tots ells i, per això, es preveu donar continuïtat a aquesta formació en anys immediats.