19 campions d’Espanya de Nihon Tai-jitsu pel club Budokan de Vilanova del Camí

55

La selecció catalana de tai.jitsu formada pels millors esportistes del club Budokan s’endú 19 medalles d’or, 14 de plata i 17 de bronze al campionat d’Espanya 2017 de Madrid Aquest cap de setmana Leganés (Madrid) ha acollit el dotzè Campionat d’Espanya de Nihon Tai-jitsu organitzat per la Real Federació Espanyola de Karate.

Enguany, els Vilanovins del Budokan Vilanova n’han estat els principals protagonistes, ja que esportistes de la Selecció Catalana han pujat al pòdium en totes les categories.

L’equip, dirigits per l’igualadí Pere Soler, han participat en les modalitats de Kata individual i parelles, expressió tècnica, randori, defensa personal i kumite . L’esforç en el constant entrenament i la notable cohesió de la selecció han donat els seus fruits en forma de 19 medalles d’or, 14 de plata i 17 de bronze de les 27 categories possible.

En la categoria sénior, tot i l’alta participació i l’alt nivell dels participants, els Vilanovins han obtingut resultats favorables.

En la modalitat de Randori per parelles, els catalans varen omplir els primers llocs de classificació. El bronze va ser per Jose Orgaz i Joel Gómez, la plata per Maria Carmona i Meritxell Navarro i l’or, per onzè any consecutiu, per Victor Parra i Arnau Gràcia.

En la modalitat de Katas per parelles el bronze fou per Marcos Orgaz i Laura Tapiolas i l’or per Victor Parra i Arnau Gràcia.

I, per últim, en defensa personal Maria Carmona va obtenir el bronze i Laura Tapiolas es va endur l’or.

Cal destacar que tots els competidors sènior són monitors del C.E Budokan i han col·laborat en la preparació de les categories base de la selecció.

Anomenem els medallistes de categories base del Budokan Vilanova

  • Prebenjamí: Enoc Soler, Guillem Ariza, Quelvin Cordeiro, Xavi Garcia.
  • Benjamí: Paula Cuadros, Queralt Soler, Eric Nogales, Marc Hornos, Antonio Esteban, Jan Valls,
  • Aleví: Ramon Larrache, Jan Mateu, Jan Nogales, Gerard Jorba, Melanie Martos, Unai Galliot.
  • Infantil: Aaron Alcala, Marc Dizy, Aitor Mora, Antonio San Roman
  • Cadet: Marc Torilo, Gerard Jorba, Irina Bocache, Mireia Solé
  • Juvenil: Irina Gomez, Emma Lopez

Per novè any consecutiu el mestre Pere Soler ha aconseguit per la selecció Catalana en els campionats d’España.

Cal felicitar a l’equip, des dels esportistes més petits fins als més grans, la coordinació i els entrenadors per la feina feta durant aquests mesos i pels resultats obtinguts

El C.E Budokan Vilanova en més de 20 anys d’experiencia en un metode d’ensenyament d’arts marcials per a totes les edats tanca temporada i obre les inscripcions per l’any vinent.