13 regidors s’acomiaden del consistori en l’últim ple del mandat a Igualada

250

Ahir dimarts es va celebrar l’últim ple del mandat que, més enllà de l’aprovació de subvencions a entitats sense ànim de lucre i l’aprovació de les festes locals de l’any 2020, va servir per acomiadar a 14 dels 21 regidors, que ja repetiran en el proper mandat. 6 dels 11 que formaven el grup del PDeCAT no repetiran, son Jordi Pont, Rosa Plassa, Montse Duch, Jordi Batalla, Maribel Cuadras i Mireia Duran. Per part d’Esquerra, Josep Maria Palau i Carolina Telechea tampoc i seran. Els fins ara tres regidors del PSC, Jordi Riba, Xavier Figueras també van assistir ahir al seu últim ple municipal, igual que Albert Mateu de la CUP, Dario Castañe de Decidim i Joan Agramunt del PP. De fet, aquest últim abandona l’Ajuntament després de servir durant 20 anys com a regidor.

Així doncs, el proper ple municipal, ja amb els nous regidors electes, tindrà la següent composició:

Junts per Igualada: Marc Castells, Carme Riera, Fermí Capdevila, Patrícia Illa i Pere Camps repeteixen. Entren de nou Marisa Vila, Carlota Carner, Jordi Marcé i Miquel Vives.

Esquerra Republicana: Repeteix Enric Conill i entren de nou Montse Argelich, David Prat, Iolanda Gandia i Joan Valentí

Igualada Som-hi: Jordi Riba i Xavier Figueras deixen l’Ajuntament i es queda Irene Gil, a més de l’entrada al consistori per primera vegada de Jordi Cuadras, Montse Montaña i Quim Roca.

Poble Actiu: Eva Pedraza repeteix, mentre que Neus Carles entre per primera vegada a l’Ajuntament.

Ciutadans: Carmen Manchón és la primera vegada que serà regidora, la primera de Ciutadans a l’Ajuntament d’Igualada.