115 noves places d’aparcament gratuït a la zona blanca del carrer Comarca d’Igualada

59

zona_blanca.jpg

L’Ajuntament d’Igualada ha enllestit els treballs d’adequació d’una nova zona blanca d’aparcament gratuït al carrer Comarca, que suposa 115 noves places. Aquesta zona blanca, afegida a la que entrarà en servei properament al carrer de Sant Martí de Tous, fa que el nombre places d’estacionament lliure posades en marxa des de l’any 2012 a la ciutat, donant utilitat a espais i solars en desús, superi les 800.

La nova àrea, oberta des de divendres 15 de maig, i que té entrada pel carrer Comarca, té una superfície de 3.000 metres quadrats i dóna servei a una important zona residencial i en especial a les famílies dels alumnes de l’escola Pare Ramon Castelltort, sobretot en els horaris d’entrada i sortida. La zona blanca, com les altres que hi ha a la ciutat, té accés totalment lliure i està oberta les 24 hores del dia.

Els treballs d’arranjament de l’espai s’han dut a terme les darreres setmanes i ha calgut compactar el terreny, senyalitzar l’espai, arranjar els accessos per a vehicles i vianants i s’ha deixat l’espai preparat per col·locar nova il·luminació.

El cost total de l’actuació ha estat de 23.270 euros, el 65% del qual ha estat subvencionat per la Diputació de Barcelona.